söndag, augusti 26, 2007

Kräftskiva på Djurön




Tackar Struwes för en mycket nice kräftskiva som vi var på i helgen.

lördag, augusti 25, 2007

Tysk blodkorv!!

Sara är i Lepzig denna vecka medan jag och "skroten" är kvar hemma och ägnar oss åt diverse kulinariska begivenheter i det Ponnertska skötet.

Blodpudding föll Otis väldigt väl på läppen.



Eller ja, inte bara på läppen, utan över hela kroppen.
Jag fick blodpuddingssanera gossebarnet i badkaret efter avslutad spis.



Fina tänder har han fått också, nästa vecka skall han få en moppe!

I mammas mage kan ingen höra dig skrika!

Vi var på ett minst sagt nervöst ultraljud i måndags.
"Drutten" blev bokstavligt talat undersökt från topp till tå, för att kolla att allt är som det skall angående att Sara medicinerar ännu.
Inga problem där inte, såg mycket bra ut sa doktorn. Han bad oss även att titta bort en kortis om vi inte ville veta könet på barnet. Jag tror aldrig jag stirra så intensivt mellan benen på någon levande varelse tidigare.

Både jag och Sara var väldigt överrens om att det är en lite tjej som vardas. Dock bad vi aldrig om bekräftelse på detta, men jag vil ju mena att, "man känner väl igen en mus när man ser en"!?

P.S. Man behöver ju förresten inte nån direkt livligare fantasi för att komma att tänka på en film med Segourney Wiever i huvudrollen när man ser på Ultraljudsprinten D.S.

måndag, augusti 20, 2007

Otis tackar!



Otis tackar för uppvaktande på sin födelsedag, även om han blev en trött kille av det hela.

Vill också tacka Hans, Birgitta och Linnea som fixade födelsedags middag för mig och Otis förra helgen, men jäklans god lax och tårta.

Så fick vi en superfin ny matta till vardagsrummet av mormor och Per-Olof.

torsdag, augusti 16, 2007

morgonbestyr

Inte min morgon, det tog mig en timme och en kvart att ta mig till jobbet, bussen några minuter för sen, gör att man missar pendeln med en minut, den som kom sedan väntade in alla andra pendeltåg innan det åkte en kvart efter utsatt tid.
När man åker SJ, de senaste gångerna jag åkt i alla fall, så berättar dom varför tåget går sakta i tre minuter eller står still i tio sekunder. På SL säger de inte ett skit, man får sitta där och hoppas att snart kanske tåget går!

Mitt morgon humör blev inte bättre av de hutlösa priser folk tar för en latte, alltså, jag vet ju att de är dyrt, men 30 spänn för en liten kopp, va fan.

Idag kommer Otis och Albin hem från Skåne, Albin har filmat klart så nu är det bara att hålla tummarna för finansieringen. Längtar efter dom!

Viktor sitter här bakom mig på kontoret visar upp sin I-Phone han ”fick” igår som vi alla tycker är helt fantastisk.

torsdag, augusti 09, 2007

släkt på besök

Det blir visst inte så mycket skrivet när man har ett jobb som man faktiskt har massor att saker att göra på, men jag tar en fem minuters paus för att skriva liiite i alla fall.

Denna vecka har vi besök av Albins bror Oskar, Anna och kusin Livia. Jag hinner ju dock inte se dem så mycket och Albin jobbar hemma med Österlen materialet som han filmat under sommaren, på fredag ska de träffa en möjlig investerare av projektet så då gäller det ju att imponera. Otis och jag åker ner på söndag, jag ska vara på vårat kontor i Lund hela måndagen och träffa massor av folk jag ska jobba med.

Det blir ju mest jobb i skallen så här i början, drömt om telefonuppdateringar och annat jobbrelaterat.

Så har man blivit med i Facebook, för det ska man tydligen vara om man ska hänga med i Internet svängarna, kan de kanske lägga ner det otroligt fula My Space nu då kanske!

Blir 33 på lördag…Otis blir ju ett veckan efter och Drutten blir 22 veckor, typ.

lördag, augusti 04, 2007

tränar



Idag gick plötsligt Otis mellan krukan och fotöljen, helt på eget bevåg.
Han testar stup i kvarten, ibland går det en bra bit!



Annars gillar han att hänga i soffan.

I torsdags var Albin med honom på tio månaders kollen, men i och med att den kom så sent fick han ett års vaccins sprutan på en gång. Han har varit lite kinkig ett par dagar här, bättre idag, antar att det var sprutan (som han reagerade på låret av) så kommer tänderna i överkäken, så är det väll ovant att jag är borta hela dagarna.