onsdag, oktober 31, 2007

ögondroppar

Idag tyckte jag att det räckte och ringde vårdcentralen, för det kan inte vara meningen att man (läs Otis) ska ha tjocka klumpar var i ögonen som är gulgröna och aldrig verkar sluta produceras. För hon på Vårdupplysningen som Albin pratade med i fredags verkade tycka att det var då helt normal, går säkert över på några dagar.

Vi fick komma till doktorn en timme senare idag, och så skulle det ju inte vara nej. Vi har fått droppar som vi ska försöka få i ögonen på Otis var tredje timme som väll är antibiotika.

Själv har jag också blivit sjuk, så jag är hemma i soffan/sängen idag. Är väll bara en tidsfråga innan Albin är sjuk med, fast han verkar klara sig bäst för det mesta när vi andra blivit sjuka.

söndag, oktober 28, 2007

redeye

Otis har förkylda ögon, fulla med var efter natten och de bara rinner, stackarna.

lördag, oktober 27, 2007

Kartong överflöd

Man blir ju lite trött av alla kartonger och andra omslag som man återvinner mest för de tar sån plats i köket, tycker vi bär ut en påse med glasburkar, kartonger, metallburkar och plastlådor ett par ggr i veckan, köket är liksom inte byggt för att ha en återvinningscentral under diskho (eller någon annanstans för den delen).

Då jublar man ju inte precis när Findus gör va de kan för att bygga på berget. Varför, alltså Varför innehåller den stora kartongen, två kartonger med de 24 fiskpinnarna uppdelade? Jag menar HUR svårt kan det vara på en skala att bara spara antal önskade fiskpinnar i den stora förpackningen?

onsdag, oktober 10, 2007

it's a big one


Vi var på ultraljud idag igen, de skulle se så att Drutten växte som den ska, och det gör den - 20% över medel - såklart! :)
Kan ni se plutmunnen och näsan?!

Jobbat hemma i eftermiddag, är Helt slut, dålig sömn och Otis skulle upp så tidigt tyckte han, han är snuvig som tusan. Mailar och jobbar lika bra hemifrån så det går bra, vissa saker man får göra när man kommer till kontoret bara, men det går bra imorgon. Får lägga mig tidigt ikväll.

torsdag, oktober 04, 2007

dagis eller inte?

Nu har Otis varit på inskolning på dagis i tre dagar. Det går upp och ner kan man säga.
Vissa saker har gått jätte bra, han leker fint - mest själv som man gör i hans ålder - han sitter och äter lunch bra själv och andra dagen kunde han somna på några minuter i vilrummet ihop med de andra barnen.

Men så är det det där med att han är minst i gruppen, vissa barn är ju så våldsamma, han har svårt att gå i galonbrallor och stövlar, och ja, han är ju så himla liten.

Vi ska testa imorgon nu, vi båda går ner och lämnar honom, så får vi se hur många dagar i veckan han kommer vara där, blir nog halvdagar till att börja med alla fall.

Drutten far runt i magen som tusan. Jag har dock fått vädligt ont i ryggen, värst blir det när jag gått upp för trappen - vet inte om det är foglossning eller vad som är knas.