måndag, mars 29, 2010

well

Omröstningen lutar mest mot landet tycker jag det verkar.

Vi tittade på huset i Eslöv, det ropade inte på oss precis, fint område med park bredvid och huset var stort, visst. Men när man från början ser alla små fel och opraktiska lösningar, så nja. De som äger huset idag hade bott där sedan början av 80-talet, och det märktes.

Vi ska åka och se på det på landet i nästa vecka, det ligger ju ganska så ensligt, får se hur långt ifrån Malmö det är och Hur jäkla ensligt det ligger, för att köpa traktor för att kunna komma till jobbet vet jag inte om jag är så sugen på att inhandla.


Men, vi ska ju sälja först, så det är ju en bit kvar.
70 kvm 3'a på Hägerstensåsen i områdets bästa brf till salu om några veckor!

måndag, mars 22, 2010

omröstning

Ok, vi kan ju inte låta bli att titta, nu när vi ska sälja lgn i Sthlm i slutet av april. Beroende på var de ligger är det enormt stor skillnad på priserna här, så man kan få en mastodånt villa i ena stan för 4,7 som i den andra staden går för närmare 10.

Vi har nu två stycken som vi tycker mycket om, på Helt olika premisser.

Ett: http://www.hemnet.se/beskrivning/615335
Förverkliga drömmarna på landet, nära skogen, ha djur, en skola att inreda för verksamhet, hus att hyra ut till nära föräldrer, men en bra Bit till närmsta granne, mataffär och skola.

Två: http://www.hemnet.se/beskrivning/612390
Bo nära skola, andra barn, park och faciliteter. Inte kunna utveckla någon verksamhet. Men ett fantastiskt hus, dock i Sveriges tråkigaste stad enligt Christel.


Vad tycker ni?
:-)

söndag, mars 14, 2010

nytt jobb


Som de flesta kanske har sett eller hört på ett eller annat sätt så har jag fått ett nytt jobb.
http://www.mediaevolution.se/
Ska jobba med affärsutveckling där, för företaget men även för dess medlemar, börjar den 1 maj om jag inte kan få gå tidigare (de hittar ersättare som jag kan sätta in i jobbet på SEMC tidigare).

Så det blir lite längre till jobbet igen då det är i Malmö, men det är i alla fall i Malmö, inte utanför i ett stort kontorskomlex som man Aldrig kommer ifrån om man inte tar bilen. Jag trodde nog inte att det hade så stor betydelse men jag märker nu att när jag ska få jobba mera centralt, så känner jag en stor lättnad.