onsdag, juli 19, 2006

Carlsberg Non Alcoholic

Den första namnsdagshälsningen jag fick i morse kom hela vägen från Dar es Salaam, lite imponerande tycker jag, att de har koll på svenska namnsdagarna så bra där! ;-)

Den kom självklart från våran egen göteborgare Erik som är gemenskapens representant för att förbättra världen vi lever i för några ändra än oss själva.

Det är nästan helt tomt på jobbet, både i inkorgen och på kontoret.Flanerade på stan i solen igår eftermiddag. Träffade Markus M och Eilola som just köpt en sista minuten till, kan det varit Kreta (?) - ja vad gör man inte för att komma bort från den här svenska sommarvärmen. Träffade även Richard Jansson som jag inte sett på, tja, 7-8 år kanske, han hade ett kid som var två år, och han såg typ Exakt likadan ut som när vi umgicks i Skräddarbacken på högstadietiden - lika spinkig och samma frisyr!
Vi träffade även Pablo och hans mor, skulle shoppa barnprylar, Pablo och hans Sara ska ha barn en dag efter oss!

Sedan åkte vi hem och lagade middag.Eller, vi och vi, Albin lagade, jag sydde handdukar.

4 kommentarer:

Lena sa...

Maten ser ut att vara både trevlig att titta på och god.
Som ni märker har jag också tomt och öde på jobbet, eftersom jag hinner titta på denna sida varje dag.
En trevlig sida, tycker jag.

Kramar

Ulla sa...

Är det namnsdag! Grattis från Karibien.
Kram

Sara sa...

Tackar! :)

Erik sa...

Sara!
Eftersom jag har en så särdeles trist dag på jobbet blir jag ju extra glad över fina tidsfördriv, såsom hälsningar hemifrån. My ass! bra ide med blogg!, och jag syftar då inte på din sambos (förlåt! likbleka mässing, jag trodde det varit sol hemma i sommar?). I alla fall! Hur kul som helst att se hur ni har det! Ni verkar ju bo i värsta inredningsreportaget med medaljongtapeter eller vad det heter hit och dit! Åsså fick man en glimt av paret T&Ds nya spoling. Ni är alla så produktiva där hemma!. Hoppas allt går fint för dig nu också. Jag mår verkligen topp för tillfället, varför vet jag inte riktigt (som vanligt) men bra mår jag i alla fall! Skall skicka lite bilder framöver, alt oxå skapa en blogg (har börjat några gånger men inte riktigt kommit igång). Ha det super så länge och Kram!