torsdag, juli 13, 2006

Fotbollsplan
Gjorde lite research, hade ju varit bra om jag gjort den Innan kanske - visar sig att man behöver stora krukor och bättre jord för att vi ska lyckas få några tomater alls, i år - någonsin. Så de får stå där och trängas ett tag till, tills vi på något sätt tagit oss till en affär där man kan köpa större krukor, och lyckas få med oss dem hem sen.

Men nu är alla kartonger tömda. Och när vi gömde undan de sista sakerna i källaren, som även går som skyddsrum, hittade vi ett till förråd, ett ganska litet ett, men va bra - kan vi gömma flera saker där nere, om det skulle behövas. Klotter daterat 1953 och 1967 fanns även att läsa, och försöka tyda.

Stolarna från gammelmormor Karin fick ny tröja, blev väldigt sommriga.


När vi promenerade hem från Telefonplan genom det lilla park-/skogspartiet bakom vårat hus, där det ligger ett dagis och en friluftsteater, hittade vi till allas glädje en liten fotbollsplan, målen hade tyvärr inga nät, men de fanns ju i alla fall. Konstaterade att det inte borde gå att missa en straff, elva meter - är ju jättelångt bort från målet, ger ju Massor av träffyta!
Så till Schweiz säger vi bara - träna!

2 kommentarer:

ysi sa...

Ni har många vuxenpoäng än att ta! :)
Hoppas allt är bra med er och bebisen i magen. Lycka till nere i skåneland (lena har skvallrat).

Kramar Hanna o soon to be morbror Erik

Osk sa...

Tyckte det var konstigt det där med tomaterna, att de inte ville växa sig större, men jaha nu ser jag! Dom gillar ju inte randigt. Särskilt inte randiga krukor. Visste ni inte det? Sånt kan va riktigt känsliga grejer för tomater. Är det nåt annat ni undrar om tomater, så säg bara till. :-)