måndag, september 25, 2006

rosa drömmar


Om ni behöver tips på julklappar så finns det massor av goda och fina i butiken i Rosendals Trädgård, utöver alla de fantastiska och troligtvis goda bakverken som finns att fika. Vi slog båda (Petra och jagsjälv) till på morotskaka så ingen skulle bli avis på vad den andra åt om någon tog något annat. Sommaren har verkligen dröjt sig kvar, vilket ju är härligt och man får utnyttja så mycket man bara kan.

Tex hänga i en äppel- och päronträdgård på Djurgården någon timme är inte fy skam. Det var det flera barnfamiljer än oss som upptäckt, har aldrig sett så många barnvagnar samtidigt tror jag.

Vi kom dock lite sent för att hämta Vidar på dagis, eftersom de stängt av södertunneln, utan att visa eller varna för det när man kommer från Norrmalm och svänger glatt in, som alla andra, för att senare upptäcka att den, ja som sagt var - är stängd, och man får göra u-svängar och hitta en annan väg. Svettigt. För inte tala om korkat att inte varna lite innan.
För att få längta hem till lägenheten lite så drog vi till Tolfta Gård över helgen, jag och Albin var där för exakt ett år sedan, så det var lite av ett jubileum. Denna gång var vi ju i och för sig tre. Tyvärr fick jag migrän och blev kort efter att denna bild var tagen helt däckad och kunde inte göra mera än ligga stilla i mörkret tills det var söndag morgon, då intog vi dock en god frukost i solen vilket var super.

Vid Tolfta Gård ligger även huset som vi vill bo i, rosa och allt, vi spanade in det när vi var där förra året, detta är huvudbyggnaden, och så är det två hus på var sida, man skytar ett här.


Tiden går läskigt fort, vi var till Coop i Fittja idag igen och gjorde veckans matinköp, denna gången hade de fått in flera Aladdin askar som vi fått en i flytt present, som vi nu smaskar på.

3 kommentarer:

ulla sa...

Sä ger ni Alladin en gång till så...Det kan man verkligen längta efter.
Så ni är ute i god tid för Julklapparna. har kanske börjat lista önskemålen. Otis är väl för lite att önska sig en hund annars brukar det dyka upp tidigt . kramar Ulla

Lena sa...

Visst är sommaren härlig.. bara fortsätter och forsätter. I morse var det minus 9 i norr och plus 14 i söder. Vi bor i ett långt land. Otis ser ut att må jättebra!
Kramar

Family of Sara & Albin sa...

Hund kanske inte står på Otis lista, men säkert väl på Albins! :) ...det snackas en del om taxar här!