tisdag, oktober 17, 2006

gula löv

Otis var på två månaders kontroll, doktorn sa att han inte är gul för så vitt han visste så var han inte blivit färgblind på sistone. Han är väll lite gul i naturen då kan man tänka. Men, han växer hur som helst fortfarande, både på längden (59 cm) och bredden, mest bredden då.. 6.6 kilos, han har vuxit ikapp Therese och Daniels Ellen som är fem-sex veckor äldre.

Jenny och Vera var här och hälsade på, innan vi drog till BVC, som för det mesta bor på Gotland men är i stan på visit då och då. Vera var nyfiken på Otis och med endast sina nio månader var det kul att se henne gå runt här som det var det mest självklara i världen.

Andra föräldrarträffen har paserat också, verkade inte som om hon visste riktigt vad vi skulle prata om, så det blev lite krystat och framtvingade ämnen...hur kom ni på namnet, hur känns det att vara mamma, hur känns det nu till skillnad från två veckor sedan... Vi visste liksom inte rikgtigt vad vi skulle säga, blev lite lättare sen när hon gick, det blev inte lika stelt utan mera snicksnackigt.

Har blivit några promenader i höstlöven faktiskt, en lång en i söndags med familjen Bjurell-Eriksson och Frida, soligt var det också – så det var som perfekt, blev riktigt svettigt där ett tag till och med. Och de har goda kakor m.m på Lyran i Bredäng om någon har vägarna förbi.

Så var det tvättdag igen imorgon då, det är ju någon som spyr ner sina kläder varje dag...

Inga kommentarer: