fredag, december 01, 2006

tussilagon?

Happ, första december och vårväder, kommentarer på det är väll överflödiga, är ju bara att sätta på tv så får man en daglig dos av ”vad kommer hamna under vatten-snack”. Klart man blir lite orolig, och man försöker väll göra det lilla man kan - ekonomi lampor, återvinna, åka tåg…hålla andan.

Veckorna bara flyger förbi verkligen, vi gör ju inte så där supermycket, så det känns som om de borde gå lite segare, men någon grej om dagen och dagarna bara rinner iväg. Idag var vi på besök på Öppna Förskolan i Aspudden med mammagruppen.
Ser himla roligt ut när det ligger tio bäbisar bredvid varandra i samma storlek och viftar med armar och ben på samma ryckiga sätt. Sen så sjöng vi lite också Otis sov då i och för sig, ska man kunna de små sångerna är det meningen? Man känner ju igen ett par av dem i och för sig, typ bä-bä vita lamm, baka baka liten kaka och lilla vicke vire.


Mormor Lena var här i veckan för att gå på baluns på Berns. Hon hittade en grej i barnvagnen som gör att Otis kan sitta upp, slipper jag baxa upp honom mot kanten…viste ju vi Hela tiden att den fanns där, ville bara inte visa
det….he.

Otis börjar greppa tag i saker nu, han är väll halv bra på det än så länge, men, han jobbar på det - som synes.

5 kommentarer:

ysi sa...

Vilka blåa ögon! De ser nästan photoshopade ut!

Sara (ibland Albin) sa...

:-) visst är de fina!

Mormor Lena sa...

Mormor kan intyga att dom är äkta.
Balunsen på berns sitter fortfarande i och nu är det söndag. Hoppas inte det är nåt som smittar, ha ha....

Ulla sa...

Oh Otis en sån charm snubbe.
Tänd ett ljus för oss också denna 1 advent. Saknar er mycket i den tropiska regnet.
Kramar till max!!
Farmor Ulla

Ulla sa...

Var bara tvungen att titta på Otis igen. Han är oemotståndlig!
kram
Ulla