lördag, februari 17, 2007

nattuggla

Jag kan inte sova.
Det har varit så ett tag nu, blir galen, orkar ju inte göra någoting på dagarna, så himla trist. Går och lägger mig "tidigt" men trotts att jag stupar så somnar jag inte. Hoppas det paserar snart, blir ju segt att jobba annars, även om det är bara halvtid i början.Otis sover bättre och bättre däremot - det är härligt. När vi var borta sov han bättre än någonsin, kanske var Nikitas sulky som gjorde det, där han nerbäddad somnade på kvällen när vi gick ut och åt middag och sov som en stock.

Otis var poppis när vi var borta, alla ville veta hur gammal han var och känna på kinderna, alla pensionererna tyckte att han var Så snäll. Första dagen tog en av frukostpersonalen upp honom och vara nära att försvinna ut i köket med honom innan Albin hann ikapp henne.

Vi fick dock Inte se några valar, för båsigt och mulet för det mesta så här på vintern. Men vi köpte med oss en affisch med valar på hem i alla fall som vi ska pryda Otis rum med.


Mormor Lena är här och ska vara barnvakt imorgon kväll när vi ska hem till Struwes och partaja. Hanna fyller år och så firar de tio år som par.

Och apropå folk som firar; Grattis till lillebror Erik och Hanna som firar femårsjubileum idag! (eller igår för att vara noga)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Albin, Sara och Otis! Tack för kortet från eran resa! Hälsningar Linnea Ponnert!