måndag, mars 12, 2007

drop it like its hot

Helgen har gått i huvudvärkens tecken. Vaknar varje morgon med huvudvärk som inte är att leka med och i går kulminerade den. Antagligen för lite sömn några dagar i rad, vilket gjorde att jag sov större delen av söndagen, missade helt solen som visade sig på förmiddagen.

Vi fick i alla fall gå ut i solen i lördags.Vi fick sällskap i soffan på lördagskvällen, vilket var super trevligt, vi kollade på samma program som typ fyra miljoner andra, vilket ju i och för sig var onödigt eftersom låten som alla trodde skulle vinna gjorde just det, sjukt ospännande, jag hade inte ens hört låten, ändå kändes det klart Så långt innan.

Sen undrar jag om det var någon som blev förvånad i morse när ni läste att Snoop blev arresterad för ringa narkotika brott?

3 kommentarer:

mormor lena sa...

För en som inte läst tidningen och inte har koll på kändisar, vem är Snoop.

För huvudvärken så tycker jag att du ska köpa tabletter för migrän. I och för sig så behövde du kanske sömnen mer än tabletter. Det är ju ett sätt för kroppen att säga ifrån. Men om det skulle behövas nån annan gång, då det inte är helg. Så funkar dom jättebra, jag vet.
Kram till dengosiga killen på bilden!

Sara (ibland Albin) sa...

Här är en bild på Snoop...

http://tinyurl.com/2oxmmz

Åsa sa...

Hej Sara!
Hörde ryktesvägen om din blogg och vad glad man blir att se alla fina bilder på er. Grattis till lilla Otis och bröllop. Hoppas allt är bra med er!

Kram gamla PAN-Åsa