måndag, april 16, 2007

gröna hjärtan

Sitter på jobbet och har inget att göra, börjar bli galen på det, demoraliserande, uttråkande och oinspirerande. Sedan vill man ju inte få några skitgrejer att göra heller för sakens skull, bättre än det är jag tusan värd.
Någon som känner till ett jobb som skulle passa mig? Allvarigt!

Det var en härlig helg i alla fall, fick gå på Söderstadions säsongspremiär, vilket ju gick bra, även om spelet var under All kritik. Nu var de ju Trelleborg de spelade emot, så motståndet var ju inte det bästa heller. Vi tog den sedervanliga promenaden över bron dit och som syntes var vi inte själva och matchen var slutsåld.
Härligt var det!


Sedan var vi på vittvin och räkor hos Struwes, ihop med Hallgren-Öhmans och Eriksson-Bjurells - så en bunt tjejer & Otis. Vi få hoppas på någon mera kille av de tre som kommer under året, Vidar är ju en bunt år äldre än Otis och Gustav bor ju i Barcelona vett ja, så många år äldre han med. Ida & Linus är ju en kille, så en säker har vi ju och han kommer ju när som helst!

Ellen och Otis somnade sött på golvet inne i Hanna och Filips sovrum, fast Ellen tyckte visst att matjorden var skönare att slagga på!

Igår var vi till Bergianska Trädgården (vilket var en repris för Otis & Albin, som var där innan middagen med hela gänget på lördagen när mamman var på fotboll) på picknick i solen, super mysigt!


Bilder länkade från: Hammarbyfotboll.se och Bergianska.se

1 kommentar:

Mormor Lena sa...

Anmäl dig som intresserad till alla bemanningsföretag du kan hitta!
Dom både letar folk åt andra företag och anställer för egen del, eller....
Kram!