söndag, april 01, 2007

Wiiiiiii

Idag när jag vaknat sa Albin framför datorn inne i vardagsrummet att Sverige skulle få spela om sin match mot Nord Irland. Va, sa jag, en liten knista hopp tändes inom mig...Varför då? - Irland tränade fick hjälp med choachningen utifrån via sin mobil... - Skojar du?

Otis har haft hög feber i flera dagar nu, började ge med sig lite idag, men han sover dåligt och är snuvig. Så i fredags var vi hemma och spelade Wii som jag lånat från jobbet, i stället för att gå på Mattias förstaboks release mingel som planerat. Och förresten var vi hemma hela lördagen och gjorde det då med.

Här kan man se Albin spela tennis:


Otis skrämmde också Livet ur oss båda igår. Han åt fisk för första gången och satt i halsen så han spydde, eller vad det nu var. Han hostade och hostade och blev alldenels trött och så var lite svårt för honom att andas. Så jag ringde Vårdupplysningen och det var väll igentligen hon som skrämde livet ur mig för hon sa åt mig att lägga på genast och ringa 112 för nu var det bråttom. Albin fick ringa, och under tiden han pratade med fyra pers (tror jag) och berättat vad som pågick var Otis ok igen och satt och skrattade i mitt knä.
Men puh vilken pers innan det hela var över.1 kommentar:

Ulla sa...

men fy !!! san tur att det lossnade eller vad den nu var som hande. Snygga mjukisar pa Albin.
kramar fran ett lite regnig Curacao