måndag, juli 30, 2007

ett år

Otis går några steg, inte är det många, men han står fritt jättebra nu, men han är inte så där jättesäker på att han kan, så han tar ett par-tre steg för att sedan sätta sig eller kasta sig i ens famn.

Och snart blir han ett helt år!

Drutten, som ligger i min mage, är nu snart hela 20 veckor gammal, hon/han känns av lite ibland, vänder sig och en lite spark, men hyffsat lugn verkar den vara måste jag säga.
Vi tror nog just nu mest på att det är en flicka, men, fråga ingen om tio veckor, då känns det nog som något annat, tex en pojke. 20 augusti ska vi på ultraljud och kolla in den lite närmare.

Och så, på allmän begäran, om Saras nya jobb;
På Sony Ericsson är jag Partner Manager för Games, och det säger rätt mycket om vad jag ska göra. Jag ska ta hand om våra partners som SEhar avtal med och som levererar spel till deras telefoner och application shops. Se till att de får den information som de behöver från oss, se till att spelen som de ger ut kommer upp på Fun & Downloads – som shoppen i SE telefoner heter. Planera vilka spel som ska ha kampanjer där och när. Hålla relationen mellan SE och deras spel partners levande och bra. Sen är det en massa små grejer runt, som blir lättare under hösten då vi får lite verktyg för leveransen av deras spel och så kommer det en administratör i slutet av månaden som ska hjälpa Peter och mig.

3 kommentarer:

Mormor Lena sa...

Han kommer nog att gå till ettårsdagen.
Längtar dit ska bli bra att ses igen.
Heja Otis! Kram fråm mormor

Ulla sa...

Låter spännande. Grattis! och snart blir det 1 års kalas för Otis. MYS!!!
kramar från Farmor Ulla

Ulla sa...

Kollade in Saras favoriter Balkongbutiken. Men tanke på storleken på er balkong kan jag förstå att du prenumererar på nyhetsbrevet "L"
Visa gärna en bild på balkongen vilka tips ni anammat.
Krama Otis när han är på väg dit.
Soliga hälsningar från Farmor Ulla som tyvärr inte kan vara fysiskt nära på 1 årsdagen. Skall baka en tårta med 1st ljus iallafall till Otis ära.