söndag, september 02, 2007

nya inköp

Igår var vi och storhandlade och då menar jag inte mat, för det handlade vi i fredags.
Vi köpte STORA saker; en ny diskmaskin - det var säkrast för grannskapet då den gamla är nära på att åka ut genom fönstret då den gör mig galen.

Ett "stort" kylskåp, som inte är specielt stort igentligen, ett sånt som de flesta människor i Sverige faktiskt har, men för oss känns det enormt stort som har levt med ett halvt de senaste ....jäkla massa åren.

Och så en frysbox, som också känns enormt stor efter den lilla vi har nu och alla de frysfack som jag levt med sedan jag flyttade hemifrån. Den står i garderoben i vårt sovrum. Så vi kommer inte förändra så mycket i köket som vi först tänkt, vi byter bara ut kyl&fyrsen vi har nu. Och så in med den nya diskmaskin då. :D

Så vi gjorde vårt för att öka koldioxidutsläppen för det här året. (och jo, vi åkte BIL till affären också - snart åker vi nog i fängelse!)

Otis går i stort sett hela tiden nu, och det verkar som Drutten gör det med, för tusan vad 'hon' håller på där inne.

Otis vaknar vid ett tiden på natten och är superarg, man får inte röra honom eller göra någonting, så han skriker en stund, så lägger han sig igen och blir knäppt tyst.

Just nu gör han sitt för att 'hjälpa' Albin att göra kycklingsallad.

Denna vecka har jag varit i Bonn en dag, i Lund en dag och på det så var det Peters sista vecka innan pappaledigheten, så nu är det bara jag som är 'games' på Sony Ericsson. Får hoppas det går bra, men det ska det väl. Bara kvar att lära mig alla telefoner, det är svårt, alla som kommer 'sen' som man ska hålla reda på också.

Nu ska vi äta.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Härligt att ha plats för matbunkring. Igår var det många som bunkrade mat här orskad av strormvarning som övergick i orkanvarning för Felix. Vi tog in en massa löst och hundarna fick sova inne. Som tur var tog Orkanen Felix en lite annan riktning så vi klarar oss. Värre tycks det för Aruba. Just nu regnar det like hell. Så vi får stanna inne idag och tulla på vad vår frys och kyl har att erbjuda.
ABC öarna som befinner oss utom orkanbältena skall inte vara med om sådan här väder.
kramar
Ulla

Mamma Lena sa...

Du hade tid att lägga lite nytt på bloggen också. Va kul!
Jag kommer på fredag, då kan jag leka med Otis.
Vad gör han på nätterna då? Drömmer eller är detta ett steg i utvecklingen, vad står det i boken?
Kramar