torsdag, september 20, 2007

v 24 någontingDrutten växer så det knakar och jag är nu på tillbaka till min utgångsvikt från när jag bar på Otis. Behöver väll inte nämna vad den var... Har slutat äta medicin nu helt för Graves'en som verkar vara helt borta, antikropparna som jag hade och var de som gjorde mig sjuk är väck och det är dom som kan gå över till fostret i slutet av graviditeten men nu verkar den faran då helt borta, Så skönt.

Ganska stor mage, lite över medel enligt vad barnmorskan Karin sa imorse, alla blodvärden var bra så jag slipper äta järntabletter till och med.

Vikten och magen får ju hjälp att öka när man tex ser på efterrätterna som jag åt i London här om dagen.Var bla på galamiddag, men efterrätten är från lunchen med Jess från Sega, vi var på en fransk resturang i Covent Garden sen gick vi och shoppade en varsin klänning till kvällens galamiddag. Så trevliga möten gör det ju inget att åka på!

2 kommentarer:

Mimo sa...

Hej hej,
Så det är daqgs för en till.
Så roligt, gratulerar!!!
Du jobbar på med vuxenpoängen... ;)
Själv har jag blivit kvar på Kriminalvården och stannar där året ut, sen får vi väl se vad som väntar. Har inte hittat nåt annat än.
Nästa vecka flyttar vi in i vårt nya hus. Vi har OS i banankartonger här i lägenheten just nu så det ska bli väldigt skönt att äntligen få komma in i huset så jag får väl medge att jag samlar lite vuxenpoäng jag med.
Ha det gott så länge, nu ska jag packa vidare... Blä!

Mormor Lena sa...

Inte illa om man hinner shoppa på tjänsteresorna. Hör väl inte till vanligheterna.
Kul att du fick göra det i London.
Är du frisk nu eller hur funkar det?
Skönt att slippa medicinen.
Kramar till Otis i massor!