torsdag, december 06, 2007

killen kan ju

När jag var liten har jag förstått att mamma la nappen i messmör för att jag skulle bli tyst en stund när jag hade kolik, mamma får verifiera eller neka, det har i alla fall gjort att jag inte tål messmör idag.

Otis testar samma trick med lite youghurt, ser väldigt smarrigt ut verkar han tycka.Annat som min mor gjorde var att klä mig i denna utstryrsel, dock tror jag det bara var en gång, vet inte hur sameteamat kom till min gammel mormor som sydde allt, men visst är det tjustigt, Otis verkarde gilla den i alla fall. Han gillar att ha juste huvudbonader, han brukar komma med mössan - när han inte får på den själv - för att sedan kolla in sig själv i spegeln och digga.Otis har annars lärt sig i veckan: att riva parmesan, äta varmkorv - första ever och så tog vi fram kritorna för första gången, men det kunde han såklart innan från dagis.

1 kommentar:

Lena sa...

Vilken kille.
Jo du fick messmör på nappen. Det var precis så JAG hann somna, innan du grät/skrek igen. Men det pågick inte i evigheter!
Sameutstyrseln är faktiskt en present från nån norrifrån. Kommer inte ihåg. Men som Otis ser ut i den så skulle det kunna vara du Sara. Oj vad ni är lika.
Gissa om tanterna på stan tyckte du var fin när vi var ute och gick. Du var klädd i detta mer än en gång. Men du växte fort ur det.
Kramar till er alla! Mormor