lördag, januari 19, 2008

Sushimiddag och gula tulpaner

Så är Dina två veckor och dagarna har gått i hemma mysets tecken. Även om första veckan mest blev skytteltrafik till Huddinge då de där hade svårt att se att det fanns placenta kvar.

Otis visar inga tendenser på att han skulle vara avundsjuk på Dina på något sätt utan han försöker gosa med henne så mycket det bara går, snarare vi som får hålla tillbaka honom då han inte har sån koll på hur mycket han väger eller vad han tar spjärn emot när han klättrar över en.Dina sover mest, hon är vaken på förmiddagarna ett tag och sedan på kvällen en stund. Så hon är himla lätt att ha att göra med, än så länge. Kommer ihåg att jag skrev typ samma sak om Otis i början, att han bara sov. Men man glömmer ju lätt, och blir orolig igen att det kanske är något knas med ungen, de kan ju inte sova Så mycket?! Eller...


...tydligen.
Igår kom Hallgren-Öhmans på besök, Nikita lekte med Otis vilket han tyckte var himla roligt. De hade med sig sushimiddag vilket uppskattades väldigt av herr & fru Ponnert, och en superskön dress till Dina, kolla va fin hon blev i den.

Öhmans försvinner till Thailand i sju veckor på måndag, så vi önskar dem en Härlig långsemester där!

Vi tackar också för härliga gratulationstulpaner från kusinerna i Malmö!

Inga kommentarer: