fredag, april 11, 2008

för övrig anser jag

Att jo, hon, den unga tjejen, Duffy, som alla pratar om är tusan värd hypen!

Däremot ska jag bojkotta varor från Norge och Island för att de fångar valar fortfarande.. så nu ska jag sluta köpa...eh, bensin på Statoil... ha, där fick dom.

I Dalarna är de bäst i landet på att återvinna, här i Stockholm tyckte jag mig höra att det var runt 38%, å andra sidan verkar ju inte de som hämtar grejerna inte räknat med flera heller eftersom det JÄMT är fullt i hårdplast återvinningen. Det är ju faktiskt inte lika lätt att platta till en glassförpackning som en mjölkliter.

Den lilla tomten som går sidledes och håller en hel stad i Argentina i skräck, jag förstår ju att man blir lite rädd när man ser den, vad ska den göra mot en hel stad som får de så rädda? Men han kanske har en hel tomtearmé!

Handeln bävar för att folk shoppar mindre, man tycker ju att det inte borde komma som en sådan överraskning med tanke på miljödebatten. Keep it that way folks - kvalité framför kvantitet och det där...

2 kommentarer:

momor Lena sa...

I Dalarna har vi inget val. Vi måste sortera. Vi blir också bättre och bättre. Plus att soptippen ofta har öppet på helgerna, där är det bilkö in. Nya lördagsnöjet :-)

Hoppas att Otis saknade mig i morse. Jag saknar redan honom!
Kramar från mormor Lena, nu i Dalarna igen

Sara (ibland Albin) sa...

Ja då är det ju inte så konstigt att Dalarna är bäst...de utelämnade smidigt nog den informationen.

Ska bara lägga till att jag är medveten om att valar även jagas av japanerna!

Han hade i alla fall varit inne och kollat efter dig först, för han kom med prylar från vardagsrummet när han väkte oss.