söndag, augusti 10, 2008

OL

Okej, är det så att det inte skulle vara mera sommar nu?
Om det tycker jag inte, vore ju inte så dumt med någon vecka helst två med sol, jag som ska vara hemma med Dina året ut. Blir bäst så, Albin behöver jobba, jag vill ta det lugnt med barnen och även ta hand om mig själv lite då jag ska operera bort sköldkörteln i höst.

Men om det regnar så kan man ju i alla fall kolla på OS ett tag nu. Lite märkligt med OS, man kollar på sporter som man aldrig kan tänka sig se annars och hejar på olika lag (länder) väldigt godtyckligt.
Vi kan ju försöka hålla koll på hur många putslustiga inslag vi kommer att få se om Kina och spelen under tiden, till och med Kristian Kappelin är där, så man undrar ju vem som håller koll på de festliga saker som händer i Italien nu.

I parken medans föräldrarna försäker slappna av i två sekunder och ta en öl. Gick sådär.

Igår lördag började ju dagen med sol och det var hyfsat varmt, så vi bestämde med Bjurells att ta en öl på uteserveringen på Landet vid fyra. När klockan väl var det var det stängt och mörka moln på himlen. Vi sket i det och tog en i Midsommarkransen i stället och det fick vi ju äta upp sedan då vi fick gå hem i ösregnet. Blöta ”som hundar” gick vi hem till Ellen och Ines och åt jävligt, ursäkta, god morotssoppa.

På väg hem.

Albin köpte brallor som skulle vara till Dina i framtiden, men Otis tog hand om dem,
han gillade dem som tusan och visar gärna upp sig med dem på.

Två bildfavoriter från sommren.

1 kommentar:

Anonym sa...

dax att kolla in Atkins metoder tor jag. Men underbart att minnas!!! Jag kommer säkert snart igen!!!Fortare än man anar kanske!
kramar från Farmor