torsdag, oktober 16, 2008

hej

Man kunde ju tänka sig att jag skulle kunna blogga lite mera nu när man är förädraledig.
Men ack så verkar det ju onekligen inte vara nej.


Stick-konst vid sjön Trekanten.

Dagarna går ju så snabbt. Barnen är två, där båda vill ha all uppmärksamhet helst jämt. Promenader som ska gås. Förskolor som ska besökas. Vikt som ska vägas. Besatt städande som ska utföras. Datorn är oftast uppbokad av Albin.

Så det hinns inte med helt enkelt.

Sen vill man ju ha något att säga, eller visa.Lilla Dina är just liten, hon har knappt växt på en månad. Om en månad till är det dax för tio-månaders koll, då får doktorn kolla på henne för att bestämma om det är något som måste göras. Hon ska helst över åtta kilo då med.

Kan i alla fall inte skylla på min medicin mot Graves längre för jag äter bara en ibland två om dagen nuförtiden, då mina värden har gått ner avsevärt. Så det kanske visar sig att jag har sån version av sjukdomen som dyker upp efter graviditet och sedan försvinner. Kroppens egna försvar för att inte bära på de där extra kilona kanske.

Sedan funderas det ju mycket här i hemmet om hur vi ska göra med mitt jobb. Min tjänst flyttas till Lund och ska vara färdigflyttat till Juni/Juli. Väldigt många tankar om framtiden, ska vi ta chansen att få bo på landet nu, i hus som vi ju vill? Eller vara kvar i stan där alla våra vänner bor? Vi får se vad erbjudantet från SE är och utgå från det.

Men - ett hus har vi ju sett, som vi vill ha, så det lutar ju mot packning...

2 kommentarer:

mormor sa...

Ja jag tycker ju inte tiden räcker till så hur har ni det då. Det kan man bara gissa.
Men jag kollar varje dag om det finns nya bilder att se på mina barnbarn.
Kramar och ha en bra helg!

Anonym sa...

kul om ni kommer till Skåne en sväng och vi kan ta oss upp till Stockholm gemensamt.
BUUS på er.
Längtar oerhört efter er!
/Farmor