torsdag, januari 22, 2009

diskbråck?

Albin blev hämtad av ambulansen sent igår kväll. Efter en vecka med ont i ryggen nådde det sin kulmen igår. Jag tog Otis till dagis och åkte till jobbet, men jag hann vara där i kanske en kvart, då Albin ringde och sa att nä, det här går liksom inte, jag kan inte stå, sitta eller gå. Och Dina tycker det är halv kul.

Så jag åkte hem och övertalade honom att gå till behandlingscentret som ligger något kvarter från oss, där de har kiropraktor, massörer och sånt. Efter lite ultraljud och lite el, så var det lite bättre, men när skorna skulle på, så var det tillbaka där vi började.

Anyway, för att en historia som kunde berättas lång, kort - så ligger han där nu på Huddinge K41 och får smärtstillande sprutor för att kunna gå med "rullbords" hjälp, men efter varje promenad så blir det lika dåligt igen. Imorgon ska han få träffa en doktor hoppas vi, vilket ju är bra eftersom han inte blivit ordentligt undersökt ännu.

Vi andra i familjen mår ialla fall bra, Dinas förkylningsastma är i stort sett borta och vi ska på ett års koll imorgon och få vaccin.

Och Otis, lika god och glad som vanligt, började veckan med lite feber och halsont, lagom till mormor skulle komma en natt. Men han blev frisk snabbt.

Han har däremot blivit helt besatt av teletubbies, var ju dumt att visa den filmen i huvudtaget antar jag. Men men, tyvärr blev Molly brädad vad det gäller film där, nu är det bara Tubbies som gäller. Lite så läskigt besatt är han.

Vad är det med de där bulliga gubbarna igentligen.

2 kommentarer:

mormor sa...

Är det gubbar eller gummor.
Hoppas Albin får hjälp.
Jag har i alla fall inte drabbats av nåt virus ännu.
Kramar

Anonym sa...

Stackars Albin! Må han friskna till i ryggen snart. Och vill ni "droga" barnen med mera Tubbiesfilmer så har vi ganska många... Eller så ordnar vi hemmabio för bebbarna!