tisdag, maj 12, 2009

blommigt

Borde gå och lägga mig, skulle behöva några timmar till på dagen, hinner ju inte med allt man vill göra. 
Men på så sätt har man ju att göra när man kommer hem, så man slipper se på tv - så mycket. 

Det blommar överallt och har väll snart blommat över till och med, på två veckor går allt från små knoppar till flera dec höga, jag hinner inte med där heller. Rapsfält, kastanjen, äpplen och körsbär - fullt av dem pryder vägen till jobbet. 

Och när himlen är så här blå På det - så blir det en ganska så trevlig åktur! 
 


Otis valde solhattar till honom och Dina i veckan, de fick bli likadana tyckte han.
Otis visar hemma hos farfar. 

Annars så undrar jag varför tandkräm till barn ska smaka godis? Kommer ihåg att Hanna hade samma fundering när det var dax att köpa till Esmeralda. Varför ska man ha speciell tandkräm till barn - måste man ha det? - jag hajjar att de kanske tycker mint smaken som är på vissa kan vara för stark - men jag har för mig att jag borstade tänderna med helt j***vanlig tandkräm när jag var liten. Men jag kan ju minns fel. 

Man kan kanske argumentera för att det ska få barnen att vilja borsta tänderna, och det vill Otis & Dina - suga på tandborsten närmare bestämt. 

Så har vi odlat i så-bäddar som Albin snickrade ihop i helgen. Där finns nu sallad, gurka, morötter, squash, spenat...och det var något till som jag glömt. Så håller vi alla tummarna nu för att det ska gro och inte ätas upp av andra djur. 

Nu kommer sommaren snart - när kommer ni hit och badar vid sandstränderna? ;)

2 kommentarer:

mormor sa...

Helt rätt att din tandkräm var en vanlig tandkräm för vuxna. Har för mig att jag köpte nån som inte var så stark.
Otis var fin i nya solhatten!
Kramar till er! Kommer snart o badar :-)

bror erik sa...

Det där med starka smaker och barn har jag funderat länge över. Det är ju inte så att barnen i tex thailand får äta mat utan smak. Tror att det bara är för vi är för mesiga när det kommer till våra barn. klagar de över att det smakar starkt första gången så blir vi rädda och byter...detta är dock bara mina spekulationer. sen tjänar de ju massor på att vi skall köpa flera olika sorter istället för en till hela familjen.