söndag, maj 24, 2009

osv

Jag tänkte på en grej, ofta när man presenterar kända sångare och artister säger man ofta, xxx sjöng innan hon/han kunde prata. Dansade innan de kunde gå, hur det nu går till - ah ok, man kan ju skaka rumpa när man står förresten.

Nu undrar jag om inte det gäller alla barn? Hur är det med dina?
Både Otis och Dina har sjungit innan de kunde prata - betyder de att de båda blir sångare då?
Otis skakade en hel del rumpa innan han kunde gå faktiskt - så ska kanske han bli musikalartist?
Dina är ingen dansare, hon gillar bollar.Vi var till Djurparken igår eftermiddag, när solen äntligen behagade titta fram. Skånes Djurpark är som ett stort Skansen, men utan husen skulle man kunna säga. Man kan gå in och klappa på får och se så en massa "djur-ungar" i var och vartannat häng, i alla fall just nu - innan de vuxit upp.
Otis försvarar Dina överdrivet mycket så fort det kommer andra barn i samma storlek och är intresserade av att leka, till den grad att det är mest han som bråkar med Dina, då hon tycker det är halv störigt.

Här visar räven upp sig.

Otis verkar vara inne i en jag tycker allt är tråkigt period idag, vill bara glo på tv; Loranga eller Molly. Vill inte gå ut, inte äta (speciellt mycket) och säger inte vad han är sur över och somnade av ren surhet i soffan för en stund sedan. Blir bra att han får komma till dagis om några veckor, så han får träffa barn i femton års åldern och få leka lite. ;-)

Ska bli spännande och se hur det går för Dina där, tjejen med värdens sämsta bordskick, hon som blir fly förbannad när man torkar av hennes händer och som gör mest som hon vill. Av någon anledning brukar dock detta inte har någonting att göra med hur de är på dagis sedan, de lär ju sig grejer där så snabbt att man inte tror det är sant.

1 kommentar:

mormor sa...

Visst är det konstigt att barnen inte uppför sig alls mot andra som mot sina föräldrar.
Också nåt som alla har upplevt eller?
Du som sjöng jämt när du var liten. Långa berättelser. Skulle kunna tro att du skulle bli en som sjunger skillingtryck (heter det så, berättelser ur verkligheten - typ). Vad blev det av dig då? Nåt bra i alla fall!

Kramar