onsdag, juni 03, 2009

What's on your mind?

Att säga att våra barn är svårlagda just nu skulle vara att ljuga. Vi har ju vissa setbacks och vi fick ju kämpa en del här och där, men just nu var det värtdet. Dina vaknar till alltid någon gång under natten, men det tar en slurk välling, så sover hon igen. Anyway, nukan man lägga dem samtidigt strax efter åtta, så , ja, sover de sen.

Funderar på att köpa bil. Men det finns ju så många att välja mellan. Audi om man vill köra om folk. Saab om man vill hjälpa dom i Trollhättan. BWM om man tycker att man inte har något bättre att köpa för pengarna. En Volvo kanske, men de är ju så dyra. Och så alla bilar som är så Fula. Och så de som drar för mycket bensin, eller är för små. Ja blir galen.

Så det dröjer väll innan vi har en ny.

Vi för krig mot flugorna, just nu måste jag säga att det verkar ha gått bra för annars har de varit på tv, på datorn, på mig , in my face - och så vidare -just nu. Har förstått att det är så på landet, så vi har inhandlat sånna sexiga serpenting tejprular och hängt upp. Och bara synen av dem verkar hålla de borta och så de alla som Albin slog ihjäl här om dagen. Vilket är tur, för vi höll alla fyra på att bli galna på dem.

Otis och Dina börjar dagis på måndag. De ska gå på olika avdelningar, Otis på Ekorren och Dina på Nyckelpigan. Så jag kommer att vara med Otis och Albin med Dina, då vi tror att inskolningen med Otis ska gå lite snabbare, då jag ju ska jobba.

Later!

Inga kommentarer: