måndag, juni 14, 2010

Billinge 2209

Idag fick vi veta att säljarna av huset har godtagit oss som köpare. Efter några samtal med Anticimex, och även Chris som ska hjälpa oss fixa tak & kupor, nya fönster och vad annat vi kan ha råd med att de hjälper oss med nu, så är vi redo. Tror vi. Man blir ju lite blind, blev lite rädd när jag tittar på bilderna som jag tagit... men men, nu är det (snart) vårat, bara att kavla upp ärmarna.


Taket ska lagas, stora kupan renoveras de andra rivas. Glasverandan rivas och ersättas med ny alternativt bara dubbel dörrar som nästa sommar, eller när möjligt är, leda ut på ett trädäck i stället. Alla fönster bytts ut.


Uteplats med el och vatten. Kulörta lyktor och grönaväxter kommer göra susen här, kanske lite färg och olja med förresten.Den här är nog bortom räddning dock. Eller?

Fick man ju något nytt att blogga om, tänkte att vi kunde visa lite framsteg eller åt annat håll utveckling på projektet husrenovering.

Igen, har ni något som ligger och skräpar hemma som vi kan ha användning av i renoveringen, så är allt välkommet! En golvslip kanske? En massa kakel som blev över, anything!

Inga kommentarer: