fredag, juli 28, 2006

Out of Office Assistance

Sista dagen på kontoret på minst ett halvår. Känns märkligt. Har inte varit från att jobba så länge sedan man började jobba heltid, strax efter gymnasiet. Jag har ju knappt, om alls, tagit ut semsterveckorna i sträck tidigare, så det kommer bli en ny upplevelse helt klart.

Nu ska jag ju inte vara Ledig kommer alla småbarnsföräldrar påpeka, det är faktiskt ett heltids jobb att ta hand om en nyfödd bebis - jo visst, klart det är, men det är väll just för att man ska få vara med barnet man "skaffar dem", vi har ju levt runt och bara tagit hand om oss själva och ens egna behov i över 30 år nu, så det gör väll inget att livet nu mest kommer att kretsa runt några andra än en själv ett bra tag framöver, eller hela livet mer eller mindre. Efter inte allt för lång tid kommer de ju kunna ta hand om sig själva ganska bra i alla fall.

Så, nu jag har skickat sista jobb mailet - tror jag, just intagit sista jobb lunchen på "Smultronet" med de få kollegor som faktiskt jobbar denna vecka, misstänker att det blir en halvdag idag.


Det har varit 28 grader typ hela sommaren tycker jag, varje gång jag öppnat Google sidan har det sett ut så här (även om de kommande dagarna har tidigare sett lite bättre ut).
Lagom till jag ska ha semester så verkar det bli lite svalare...och det tycker jag är super bra, i och med att jag är en michelingubbe numera, så gör det mig då Ingenting om det är lite svalare!4 kommentarer:

Lena sa...

Det blir en anna ledighet med småbarn än vad man tror. Men oj va fort barnen är 30 år och nygifta och ska ha barn. Själv är man ju lika "ung" som när barnen kom och inte blir man äldre heller.
Kramar

Ulla sa...

Skööönt !
NOTERA att jag kommer!!! Jag står på Stockholm C den 31 Augusti klockan 13:45 med famnen full av längtan att sprida ut över Albin & Sara och bäbisen. Flyger tillbaks till Malmö den 4 Sep. OCH Åter till Curacao den 6 Sept. Skall bli underbart!!!!
Kramar

Sara sa...

Då får vi hoppas att bebisen har hyffs nog och tagit sig ut till dess! :)

Kul - ser mycket fram emot att du kommer och hälsar på!

Kram!

Ulla sa...

Ja säg att farmor kommer från Karibien så vill han/hon säkert komma ut vid utsatt tid.
Vyssan lull.
Kram!