torsdag, augusti 10, 2006

Östnora, Haninge

Fick komma ut en bit från stan idag. Micke B var god nog och lånade ut sin bil till oss under dagen och vi drog till en camping med bad...


Hittade en lista på bad vid skärgården på nätet, så vi tog bara ett bland de på den. Östnora en mil söder om Västerhaninge.

Var löjligt varmt i vattnet beroende på att det var super långgrunt. Albin var med och badade två gånger, men det var nog mest för att ge mig sällskap än att han verkligen ville.
Blir nog inte förens vi hamnar i tex. Karibien på mjuka sandstränder och vatten man fortfarande ser botten på vid 30 meter han kommer vara helt nöjd med att bada.

Så vi fick ”fira lite sommar” som Albin säger, dvs, hänga, äta lite picknick, lösa korsord, läsa tindingen, bli lite röd på näsan och så bada då (även om inte det nog hör till hans lista – men till min).

Imorgon kommer mor Lena & P-O och hälsar på lite, fira lite att vi gift oss, så blir man ju 32 imorgon också. Så jag ska strax surfa fram något nice ställe vi kan åka och äta lite sen lunch på.

Efter geting invasionen på sweetnessfesten i helgen gick jag och köpte en sk insektsfälla på indiska här om dagen, Anette tipsade om den, hos henne funkade det utmärkt med öl i den tex. Men jag vet inte, känns som om man bara lockar till sig Flera getingar än innan. Började med jordgubbssaft, vilket funkade super, men var bara det att de drack upp saften och smet ut igen. Så jag tänkte, gäller nog att berusa dem 'lite' så de inte hittar ut igen, så jag körde saft Och 70% absint – och jäklar i min lilla låda vilken fart det blev på dem då. Fullt med döingar är det i den nu och getingarna slogs om att få komma in och smaka.
Man förstår ju var Strindberg fick sitt beteende från nu.

Men, nu har jag låtit den torka ut bara, hänger därute i Olivträdet nu vilket verkar vara det som de är så intresserade av på balkongen, vet inte riktigt varför.

Hade en sy-dag igår, gjorde klart världens största (& tyngsta?) överkast till extra sängen - alldelens öm i händerna och framför allt tummarna idag efter att ha sytt ihop hörnen förhand, fixade en kuvert pouch till datorn och så sydde jag på ett tyg till spjälsängskyddet som var lite väl trist innan.

Nä, ska ta och göra Albin sällskap framför friidrotten tror jag, får se om vi får se den där Johan i final idag eller när det nu lä vara dags…

2 kommentarer:

Anette sa...

Alltså det här med vätskan i getingfällor finns det många tankar om... Saft funkar så klart men man får så många flera om man har öl. Mitt dagsrekord är 26 döda getingar tack vare ölen!

Min syster tycker att man ska ha lite diskmedel i vätskan så att de dör fortare så det tänkte jag testa.

Henrik på Boktryckarvägen kör enbart med Coca-Cola och tycker att det är bättre än öl. Fast eftersom jag brukar få fler än honom är jag övertygad om att ölen är bäst!

Sofie sa...

Ni verkar ju vara helt getingbesatta där borta i Hägersten! Fler och fler bestialiska sätt att mörda dem kommer fram...
Jag har hört att så här på hösten vill de - förutom alkohol och socker - ha kött. Så varför inte marinera en entrecôte i Ajax, absint och saft, så att de får en hejdundrande fest innan de dör?

Hoppas att magen, mamman och pappan mår bra så här på lördagen. Snart ska vi bege oss till Söder och titta på Jonas Gardell.