fredag, augusti 25, 2006

störtskur

Otis är nästan en hel vecka. Så igår fick han sitt första besök, Ellen och hennes föräldrar kom på visit oxh de hade med sig god glass vi kalasade upp.
Man får för sig att de kommer vara supersmå liksom - ett tag - men Ellen kom och bevisade att det går fort att växa upp. Och Otis har ju redan börjat få lite extra under hakan.Men första gången för saker kommer det att vara himla länge än, så igår var det tex första badet med pappa också, vilket han verkligen gillade.Idag prommenerade vi till barnpryls butiken vid zinken, från liljeholmen, ville bara ut och göra någonting. Otis sov hela tiden i sin vagn, han gillar att ligga i den, och vaknade inte förens vi var hemma på väg upp för trappen igen. Nu har den luft i hjulen också, lite enklare att styra den då!


Men,jag fick så ont så vi fick lov att åka hem efter att ha fikat för att komma undan en störtskur, köpt en mobil till vagnen med Tummen på och en svindyr ammningströja till mig – behöver ju inte flera sånna i all fall, inte för den prislappen i alla fall. Shit, de kan verkligen dra nytta av att man tror man behöver speciella saker för att man råkar ha läckande bröst!


Otis är lite gul fortfarande, men, det försvinner nog snart, syns nu bara när man fottar honom med blixt, vilket ju inte är så ofta.

Ja, tomatplantorna stannade i växten, det blev inga nya krukor till dem, blev liksom aldrig något tillfälle, men, jag vattnar dem ett tag till tills vi får in någonting annat.

Inga kommentarer: