tisdag, september 12, 2006

sponsrade?

Otis har nu kommit på att det bästa sättet att spendera dagen på är att sitta i Baby Björnen. Då får man vara med/sitta uppe och nära pappa eller mamma i ett liksom. Är bara när vi ska sova för natten som det ok att inte sitta upp.
Så man får se det som en extra träning när man går hemma och fixar med grejer, och när vi är ute och promenerar, om vi har Baby Björnen med så är det den som gäller, då duger det ju inte att ligga i vagnen och glo in i jalusien. Vi har testat med filt på golvet, nope, och sådan liten sitt stol – nope inte mer än i fem minuter… så antagligen får man äta frukost väldigt snabbt eller ha Otis i knät och spilla ost på honom eller vänta tills han sover igen.

Otis och jag var till mitt (och hans! ☺) jobb igår och hälsade på en stund. Verkade ganska lugnt där och Åsa verkar klara att tolka min överlämning alldeles utmärkt, även om hon precis som jag sa i början inte riktigt fattat vad hon gör. Otis fick en super fin brun höst ”dräkt/åk påse/overall”, som blir perfekt att ha på sig i Baby Björnen (eller vagnen) när det blir kallare dagar!

3 kommentarer:

Lena sa...

Vilken mysig bild. Fick frågan för en stund sedan "om Otis var världens ljuvligaste". Och det är han ju!
Kramar

Ulla sa...

Baby björnen har visst ramat in Otis ordentligt. Gosigt!
Tropiska pussar från oss som betyder en puss på vänster kinden, en på höger kinden och en till på vänster kinden. På Curacao pussas man mycket och ofta vilket kan rekommenderas.
Ulla & Sten

ysi sa...

Nu är ju Otis helt såld på babybjörnen, men min kurskamrat (som har nio barn) rekommenderar varmt (speciellt när barnet blir lite tyngre) bärsjal. Hon skaffade en sådan nu till det senaste barnet, och det var tydligen det bästa hon gjort! www.sjalbarn.se