lördag, september 09, 2006

jubileum

Vad veckorna går fort, Otis är tre veckor idag redan, och vi börjar hajja vilka skrik som betyder vad, tror vi i alla fall.

Veckan har varit blandad, både sociala och lugna dagar i hemmet. Vi har träffat en del av våra vänner, Petra och Agnes kom och hälsade på, fikat på stan med dem Therese, Agnes och Frida, så sprang vi på Daniel och Nikita i parken på Mariatoreget på vägen hem. Vi var på lasagne middag hos familjen Eriksson-Bjurell, haft BVC hembesök och Otis klarat fem kilos gränsen och jag fick ha min nya höstkappa på mig.

Beställde ringar, fick ju vänta tills nu när jag återkommit till en hyffsat normal storlek. De skulle komma nästa fredag, men, de har visst redan kommit – så vi ska hämta dem imorgon, när vi firar ”ett år”, vilket betyder att Micke fyller år också. Snacka händelserikt år.


Torsdag kväll/natt hade Otis svårt att sova, och vi fick inte sova så mycket, så efter att varit på BVC på fredagen fick vi hem och sova igen, men, det braiga med att vara föräldrarledig är ju att man får det!


Idag kom Camilla, Jens, Oskar och Ellen på besök med lite fika, himla trevligt. ☺


Så, ni får liksom komma och hälsa på, det är bara att höra av er!

Inga kommentarer: