fredag, oktober 13, 2006

Saltad Aborre

Dagarna bara rinner iväg fast vi igentligen inte gör så speciellt mycket, alls. Ibland ingenting faktiskt, vi hänger hemma, men, det är ju någonting det med, och att bara få vara med Otis är ju så mycket.

Vi var till Dalarna och hälsade på mormor och Per-Olof. Promenerade i solen, inte så många höstlöv dock, det finns ju knappt några ännu!

Otis fick ett par snygga jeans av Bettan med familj, liite stora kanske som sys, men, vi fick ju lov att testa dem, och det är faktiskt Inne med hög midja nu, fast det kanske var på tjejer...? tröjan Otis fick får vänta lite till.

Sen har det faktiskt promenerats i de få höstlöven som kommit, vi var ut med Ellen och Therese och svettades i Mälarhöjdens backar, så coola hus där nere mot vattnet till och jäkligt backigt då som sagt.

Var och hälsade på hos defyra idag en sväng, efter matshoppingen på Willy:s, de har fina grejer till julklappar de med, så det kan man ta till vara på och gå dit en fredag igen. Himla massa julklappar det blir i år då vad det verkar. Vi fick även en klapp, från A-K i NYC, en himlans cool Ramones body, vi får se imorgon om det fortfarande går på Otis , han växer ju så.

Så blev det saltad aborre till middag idag med varm grönsaksallad med koriander och äppel (från Per-Olofs trädgård) å kanelpaj med vaniljglass till efterrätt. Mycket gott.

Inga kommentarer: