fredag, november 03, 2006

sommardäck

Kom just in från en mat-in-handlar promenad i vintervädret.
Hann precis skriva om det fantastiska höstvädret här om dagen, så gick det och blev vinter. Kommentarer om den dagen är ju överflödiga nu, jag nöjer mig med att säga att Albin var i Vaxholm (med bilen som har sommardäck) vid femtiden. Så alla som bor i Stockholm hajjar då att jag fick äta middag själv och han kom hem runt elva – och då hade han nog en del tur!


Men, vi tänker vänta ut den här temporära vintern som är här nu innan vi vågar oss ut på vägarna igen för att byta till vinterdäcken som ligger och väntar i källaren. Det sägs ju ska bli tio grader varmt i veckan, och i så stort kör-behov är vi inte i, vilket dock resulterade i att jag gick till Telefonplan för att handla idag istället.


Otis ligger och kepsar i soffan, vågar inte ta av honom mera för då vaknar han nog lite för tidigt och då blir han som oftast lite grumpy.

Kolla in konstverket på Telefonplan förresten, i Ericssontornet. Albin är halv impad av det hela, men jag tycker åtminstone att det livar upp ett annars ganska trist torn. Ni kan gå in och reglera vilka färger man vill ha själv, vi kan se de två översta fönstren från vårat vardagsrumsfönster, så om ni kreerar så säg till så kan vi i alla fall se de två. (Update: Nu ser jag att Lisas storasyster Lotta har skrivit om det hela på sidan också!)

Går och funderar på om jag ska ta en skrivarkurs av något slag, skulle vara så kul att kunna skriva lite mera, vad ska man säga, i professionella samanhang… men då måste jag nog lära mig att stava till just professionell först märker ja…

Blir så inspirerad av att skriva mera av det här blogg skrivandet, är så kul. Men det är nog inte så många som får sitt familjeliv publicerat antar ja, ja om man inte heter Bodil Malmsten eller är en media-hipp tjej som skriver om sitt kaotiska hem och liv. Varken mitt hem eller mitt liv är ju än så länge inte speciellt kaotiskt alls.
Jag kan ju till och med sitta här och skriva medans Otis tar det coolt i soffan, golvet är dammsuget och diskmaskinen full (och ren), det hann vi plocka med när Otis sov på morgonen och igårkväll.


Går fortfarande och väntar på den här tiden som alla pratar om när man inte hinner duscha eller klä på sig eller har ett super stökigt och skitit hem. För jag spendera ju all tid med Otis när han är vaken, vad är det meningen att jag ska göra när han sover, sitta och glo på honom? Antar då att det kommer när han är vaken mera än han är nu...

Oh! Igår tog jag och beställde mig en "riktig" digitalkamera, en Canon Ixux 65, på Kei och Maevas rekommendation, så nu kanske bilderna kan bli lite bättre än de som jag tagit hittills, som alla är tagna med min telefon, vilket ju i och för sig inte är fyskam det heller då de ju faktiskt blir helt ok. Men, vissa hade det ju varit lite kul om de var lite bättre kvalité på. Så nu, först nu, blir det digitalt även för mig.


Ikväll ska vi nog ta en sväng förbi Fam. Eriksson-Bjurell innan vi drar in till stan och hänger lite med Struwes på Grill.

Grattis till Karin och Peter som äntligen fick en Melvin här omdagen!

2 kommentarer:

ysi sa...

cewlt att vem som helst kan leka konstnär.

Ja, ridstövlar brukar komma med två olika skaftvidder. Själv har jag ALLTID för smala vader för att hitta stövlar som sitter bra..det blir som gummistövlar för mig. Ridstövlarna sitter perfekt dock, varför kan inte vanliga göra det? *suck* :)

Hälsa Otis! Jag tänker på honom varje gång jag åker hissen. O, btw var det ett prisonbreak avsnitt som hette just "otis". :) Kram

Anonym sa...

Hej!

Väldigt vad Otis växer fort!
Vi hoppas att snart få se honom och er här i Skåne!
Adios! (Linnéa lärde sig lite spanska/katalanska i Barcelona)
Kramar från Hasse, Birgitta och Linnéa