lördag, januari 20, 2007

en vecka till passerade

Det är svårt att komma på saker att skriva, jag vill skriva men det har ju inte hänt något speicelt att skriva om precis. Dagarna paserar fort, försöker hitta på lite saker att göra Nästan varje dag, mest för att jag själv inte ska börja krypa på väggarna. I veckan var vi tex på lunch hemma hos Ellen, bilderna på polarna var därifrån. På torsdagens kvällen var det lite tjejöl på Söder, Otis fick dispans och fick följa med. Mycket trevligt hoppas på en repris på den snart. Otis fick en skön ’skogsbody’ av Lisa å Micke.

Otis växer ju som synes, nästan tio kilo på fem månaders kollen i veckan. Maj-Britt våran BVC sköterska tyckte nog det var lite bra att vi börjat med smakportioner och gröt, för grädden som jag verkar bära omkring på verkar vara lite Väl fet.

Det gör dock att han sitter så himla fint i badbaljan vi köpte, så nu kan han bada själv...eller ja, jag sitter ju bredvid såklart.

Så blev jag överraskad hur dyrt det var att gå till tandläkaren. Fem hundra, och en hundring för ett par minuters borttagande av tandsten på det, som ju Bara gjorde ont. Det var tydligen två års sedan jag var där sist, det till trotts var det turligt nog inte så mycket. Eller - jag blev Mest överraskad över att huset (vad det nu innehöll – men hade stor parkering som jag planerat stå på) bredvid Eastman Institutet var Helt nerdemolerat och det ska bli nya bostadshus där.

Vi hade dovhjortsgryts-middag här om kvällen med, Frida, Micke och Maria och även Kalle efter en stund, de fick avjnuta den med inlagdgurka och svartvinbärs gelé, och så ett Gott rött vin till det. Italienskt. Otis fick en supernice jacka och bralla av Maria & Micke. Cool as a Tiger!

Lemon slice pie till efterrätt.

Två systras söta” som vi fick av Sofie & co i present har varit till mycket nytta! Ska nog gå och ta mig en Biscotti nu jag nyss gjort från den. Hej på en stund.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, inte trodde jag att man kunde sakna sin lilla kusin så mycke som jag gör.......... Mamma och pappa saknar er med. puss och kram från Leo.