lördag, januari 13, 2007

hobby?

I och med att vårat hem bara är så stort som det är kan man ju inte köpa prylar hela tiden för att kunna ha någonting att pyssla med och möblera med när man är hemma och har tråkigt.

Inte hjälpte det heller att det var En miljon människor på IKEA idag så vi inte gick in utan åkte och köpte skräpmat i stället - så vi inte fick någon hylla till köket som vi ville.


Nog älskar jag att vara hemma med Otis om dagarna, men något att sysselsätta sig med när han sover eller när Albin är hemma också skulle sitta fint.


Så nu behöver jag lite förslag på hobbies som jag skulle kunna ha för mig,
vad tycker ni? (bästa förslaget prisas!)

5 kommentarer:

Lena sa...

1. Skriv en bok, Att vara förälder - är bara att använda sunt förnuft! Garanterat en storsäljare!
2. Du kan börja sticka! Jag skulle vilja ha en väst. Anna hade en så himla snygg grov väst. Hon har säkert möstret (en kollega till henne på jobbet hade stickat den). Stickar man gör det inget att man blir avbruten, en jäkla bra hobby.
3. Du kan göra smycken! Det finns ju päraffärer att bara ta en korg och schoppa loss. Jag har sålt många av Annas smycken, kan sälja åt dig också.
4. Sy sådana där "väskor" som du har gjort åt dig att ha grejer i för att byta på Otis. Sälj dom via Tradera eller nåt. Lägg ut en annons och prova först.

Hoppas jag vinner ett pris!

Kramar till Otis från mormor!

Ulla sa...

Håller med Lena att Otis "byta på prylen" är bra. Sy och Tradera mera!

Baka bröd och bullar att lägga i frysen. Om bara några veckor börjar jobbet igen och då blir det inte lika mycket tid till sånt.

Dansa salsa med hörlurar på när Otis sover. Kul motion.

kramar från farmor Ulla

Anonym sa...

Varför inte sticka? Jag önskar mig isåfall en halsduk ;o) Stor kram och tack för mumsig och nyttig lunch/ Pernilla

Lena sa...

Hittade två ramar att väva i idag när jag städade. Tar inte stor plats och man kan ju väva vad man vill. Tar gärna med mig en om detta skulle vara en bra idé.

Kram

Sara (ibland Albin) sa...

Ja, gör det, låter kul...tror jag.