torsdag, april 26, 2007

frisk?

Idag var jag på återbesök på SÖS. Träffade doc.Patrik Isaksson (!) och det visar sig att jag troligvis inte alls hade gift struma, eller graves, utan en infektion i sköldkörteln, för vid senaste provet så var mina hormoner på minus i stället och det har gått ned för snabbt för att det skulle vara graves. Detta kan man tydligen få när man varit gravid...det också, med samma symtom, så man kan ju förstå att man kan ta fel.

Så, sluta äta medicin på momangen och pizza, för nu verkar det bli lite sämre ämnesomsättning i stället för den galna som jag haft innan. Sa det till doktorn, men han hade visst ingen humor typ alls, för han fattade inte ens vad jag menade... Anyway, skönt!

Idag har Albin och Otis varit på 4H gården vid aspudden och kollat in grisar, hönor...kaniner och getter. Verkar mysigt, även om Otis nog är i det minsta laget, i ålder.
Imorgon ska vi tillbaka till doktorn igen för att lyssna på Otis lungor, ser ut som om vi kommer få besöka en asmaspecialist också.

...minigrisar länkade från aftonbladet.

2 kommentarer:

mormor Lena sa...

Va skönt att det inte var Graves sjukdom. Nu slipper du medicinen.
Kommer ihåg när vi var till djurparken med dig när du var liten. Såg apor, elefanter mm. Det enda du kom ihåg efteråt var den fina ekorren :-)

Lisa sa...

Haha, typiskt att ämnesomsättningen gått ner! Men vad himla skönt att du mår bättre!!! Och då kanske det inte behövs någon operation eller?

Sitter på Marriott i Kairo och skriver på min nya Mac. Livet känns himla lyxigt måste jag säga... :)
Åker ner till Hurghada ikväll vad det verkar.

kram kram!