torsdag, augusti 16, 2007

morgonbestyr

Inte min morgon, det tog mig en timme och en kvart att ta mig till jobbet, bussen några minuter för sen, gör att man missar pendeln med en minut, den som kom sedan väntade in alla andra pendeltåg innan det åkte en kvart efter utsatt tid.
När man åker SJ, de senaste gångerna jag åkt i alla fall, så berättar dom varför tåget går sakta i tre minuter eller står still i tio sekunder. På SL säger de inte ett skit, man får sitta där och hoppas att snart kanske tåget går!

Mitt morgon humör blev inte bättre av de hutlösa priser folk tar för en latte, alltså, jag vet ju att de är dyrt, men 30 spänn för en liten kopp, va fan.

Idag kommer Otis och Albin hem från Skåne, Albin har filmat klart så nu är det bara att hålla tummarna för finansieringen. Längtar efter dom!

Viktor sitter här bakom mig på kontoret visar upp sin I-Phone han ”fick” igår som vi alla tycker är helt fantastisk.

3 kommentarer:

mormor Lena sa...

Ja man måste ha en stor plånbok nu för tiden.
Kanske inte för att allt är så dyrt (helst i Stockholm men Borlänge är inte långt efter) utan för alla kort man har till allting.
När kommer kortet som man kan ladda med all information, bonuspoänk på Hennes, bensin, betalkort mm mm...
Längtar efter er jag med!

Tommy sa...

T undrar (med viss avund) hur han fick tag i Iphonen? USA gissar han. Men med vilket abonnemang ringer man i Sverge? Och om Viktor tröttnar på den så är T villig att ta över den...
Sofie undrar hur du, killarna och magen mår!

Sara (ibland Albin) sa...

T gissar rätt, den är från USA, men än så länge är det mest en jäkligt dyr i-pod i och med att det är ett svårt crack att komma förbi AT&T abonnemanget. Men rolig att leka med!

Alla mår bra, Otis var helt till sig när de kom hem igår kväll, han liksom gapflabbade när han kröp/försökte gå omkring hemma. Drutten i magen meckar med något om dagarna, på måndag ska vi få se hur han/hon mår!