torsdag, augusti 09, 2007

släkt på besök

Det blir visst inte så mycket skrivet när man har ett jobb som man faktiskt har massor att saker att göra på, men jag tar en fem minuters paus för att skriva liiite i alla fall.

Denna vecka har vi besök av Albins bror Oskar, Anna och kusin Livia. Jag hinner ju dock inte se dem så mycket och Albin jobbar hemma med Österlen materialet som han filmat under sommaren, på fredag ska de träffa en möjlig investerare av projektet så då gäller det ju att imponera. Otis och jag åker ner på söndag, jag ska vara på vårat kontor i Lund hela måndagen och träffa massor av folk jag ska jobba med.

Det blir ju mest jobb i skallen så här i början, drömt om telefonuppdateringar och annat jobbrelaterat.

Så har man blivit med i Facebook, för det ska man tydligen vara om man ska hänga med i Internet svängarna, kan de kanske lägga ner det otroligt fula My Space nu då kanske!

Blir 33 på lördag…Otis blir ju ett veckan efter och Drutten blir 22 veckor, typ.

2 kommentarer:

Ulla sa...

OH Tack för Kvittenkortet som tod si så där 1 månad att kmma fram hit till Curacao. Blev påmind om att kvittenmarmelad tillsammans med gorgonzola smakar mera och är värt att minnas.
Några dagar kvar bara till era födelsedagar Sara o Otis.
Planerar en Sverige resa i Juni 2008 med vänner från Curacao och då måste vi träffa er också i Stockholm. Håller er underrättade och lycka till med allt.
Kramar från Ulla i Västindien

Ulla sa...

GRATTIS på födelsedagen Sara!
Du är kanske på väg redan till Skåne