torsdag, november 15, 2007

he's back

Efter två och en halv vecka hemma tog vi idag Otis till dagis. Var nog mest skönt för pappa i familjen då han fick ett par timmar för sig själv, som han inte fått under dessa veckor.
Fixa lite med showreel och annat som han ville göra.


Otis var ju inte överförtjust att bli lämnad på dagis idag dock, vilket man ju förstår, för så länge borta för en kille som precis i stort sett börjat gå på dagis, var det ju lite nytt nu igen. Så hade han ju inte vaknat på det bästa humöret heller.

Drutten boxar runt därinne i magen mest hela tiden. Jag kommer jobba fram till den 14 december har jag kommit överens med Martin om. Så, bara fyra veckor kvar! Tiden går snabbt. Så nu gäller det plötsligt att börja fixa överlämnings dokument plannera in kampanjer för vintern och våren så det inte blir några glapp och rent börja förbereda för att sluta.. jag började ju nyss.

Mår i alla fall bra, även om foglossning och det som kommer med det gör att det går lite saktare att gå, gör ganska ont - men känns hyfsat efter jobbet, blir liksom bättre i ryggen efter man suttit still framför datorn mest.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Skönt att ni är på benen igen efter seg förkylning. Otis ser ju glad ut . Kramar från Farmor Ulla

lena sa...

Ja det var skönt att se att Otis är i farten igen och att ögonen syns.
Ha det bra ni andra också!
Kram från momor Lena