måndag, november 19, 2007

Välkommen

Vi fick en ny familjemedlem i lördagskväll, Livia fick en liten syster och Otis en kusin som ska heta Freja och som vi välkomnar till världen med stora och många kramar!


Innan febern.

Otis fick gå på dagis i två dagar, så igår runt lunch fick han 39 graders feber, så han fick stanna hemma idag igen. Röda utslag i nacken och små på kroppen som kommer och går gör att vi misstänker Scharlakansfeber, men det kan ju vara någon annan elak bacill, vi får se hur han mår imorgon.

I fredags var vi på middag hos Micke och Linda, blev mycket barn och förlossningssnack då i och med att de ska ha en knodd två veckor efter det är beräknat att Drutten ska komma. Otis fick provsova borta en stund, vilket han var superduktigt på, han somnade på några minuter i deras säng. Var skönt att få prova det, var ett tag sedan vi var ut, mycket för att Otis varit sjuk sista tiden när vi skulle bjudigt eller bli bjudna på middag.

Men shit va trött man blir att vara uppe så sent, jag var helt slut på lördagen och orkade mig inte ut för att fira in Peter och vänners öppnande av deras lägenhet i Nice. Se länk här i listan bredvid, den är väldigt fin.

Mindre än fyra veckor kvar på jobbet, för den här gången.

Inga kommentarer: