söndag, mars 16, 2008

friends

Man är ju ganska cooconig när man har fått barn, men i veckan har vi fått en del besök som fått upp den sociala qvoten lite.

Idag tex kom Albins kollokollegor Jonas och Henning förbi - Otis var helt tossig och spexade som bara den. Linus och Egil kom på en fika en eftermiddag i veckan och Lillebror Erik kom förra söndagen och stannade natten, kul att se honom, det är man ju inte bortskämd med precis.

Albin var i Göteborg på investeringsdag i samband med Turistmässan. Och i fredags träffade jag några av tjejerna på krogen och fick en mellis, pså fick vi träffa Elsa som är två veckor yngre än Dina.Nappkillarna Otis och Egil.

Vi var och grävde i lekparken idag - och igår med för den delen.

För övrigt tycker jag att det nog var lätt låt som vann trots allt, Erik Gadd ser ut som en clown i 3 reklamen, det är störigt att de inte tömmer plastförpacknings kärlen tillräckligt ofta, att folk på slentrian väljer vanliga plastkassar trotts att det fins ekologiska som bryts ner lite fortare precis bredvid - för det kan väll inte vara för att de ska spara en ynka femtioöring?

Snart är det påsk, då far vi till Skåne, som vi gjort de senaste åren.
Hoppas på bättre väder, god mat och att få se en del konst.


you can't miss if you call whatever you hit a target

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som om det är en bild på dubbelvagnen. Funkade det att få ren den eller är det en annan.
Tyckte också det var rätt låt som vann.
Pirelli är proffsig i rollen som slagerstjärna.
Håret växer på Otis ser jag.
Idag har vi snö här, nu när man väntar på våren!
Kramar från mormor Lena

Sara (ibland Albin) sa...

Ja det är den, tvättade rent och tog bort banden som var sunkiga, så den funkar fint och Otis gillar att åka bredvid syrran.

Så vi använder den när vi är ute allihopa, för tyvärr är den för bred för att få in genom bakdörren, så jag kan inte riktigt ta den själv eftersom den måste lyftas upp för trappen. Sen när vädret är bättre kanske, när den helt enkelt få stå kvar på framsidan under natten så kan jag ta den när vi går till dagis.

Var ju lite störigt, men what can you do.