måndag, september 15, 2008

det ska vi fira


Det var alltså en vecka själv med barnen, minus en dag. Det gick över förväntan, det var bara att Bara tänka Barn hela veckan. Vet inte hur kul det hade varit om jag hade jobbat, då hade de fått vara på dagis typ Hela dagen antar jag. Min rygg var lite trött ett tag efter bara. Men Otis var tapper upp och ner för trapporna.


I helgen firades Micke och Linda, som båda fyllde år och ju gift sig under sommaren, så det var trippel grattis till dem!


Dina och Otis var såklart med och firade, här på väg hem.


Andra framsteg som vi välkomnar är; Dina fattade i helgen hur man suger på en nappflaska, man kan känna (men inte se) hennes första tand i övergommen, hon äter massor av frukt och så börjar Otis snappa upp ord överallt, de kommer en massa, han härmar alla ord som han bara kan (och vill) - mer eller kanske mindre förståeligt i och för sig, men dock!

Utöver det har vi firat att Gösta blivit ett, varit på Djurön och ätit kräftor, börjat scanna varorna själv på Willys och har fått det något löjliga problemet att vi inte vet vad vi ska lägga soporna i längre.
Och kollat in 164 kvm med 4,5 meter i takhöjd i Rönninge.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Halloj! Vad stora barnen har blivit. De är så fina båda två! Supervarma hälsningar från Portland. Stor kram, Pernilla

mormor sa...

Oj vad jag vill höra Otis prata. Även om jag inte begriper allt. Kramar