onsdag, december 17, 2008

bokslut

Det känns att det är snart är slut på året, julledighet är här och det är bokslut. Alla vill bara få slut på året, så att det som ska bli århundradets skit år [2009] kan börja någon gång - så vi blir av med det och det blir 2010, året som har lika stor press på sig att förbättra världen som Obama har.

Det blev ingen skola på 320 kvm i Bus för oss, de andra fick det för 1 350’ som redan nu visar sig vara ett riktigt jäkla fynd pris. Och om vi inte säljer först här i Stockholm, så kommer vi inte få mera i lånelöfte än 1 250’.

Så nu kollar vi efter någonting att hyra i stället och hyr ut på Hägerstensåsen. Så får vi bunkra pengar ett tag och undertiden leta vidare efter andra dröm projekt (hus).

Dina har efter en veckas matvägran, äntligen börjat äta ordentligt igen. Men trots mer eller mindre obefintligt intag av mat så går i alla fall hennes kurvor uppåt, kunde Albin och Maj-Britt på BVC konstatera i går. Skönt.

Otis är fortfarande världens mest lättstötta kille, i alla fall när han är hemma, och han blir helt utom sig om det inte blir precis som han hade tänkt sig, och han blir ju det stup i kvarten eftersom han har lite svårt att kommunicera vad det precis är.

Han var i alla fall pepparkaksgubbe på dagis i fredags.

Albin pysslade ihop en jätte fin hat!

Annars går jag och nynnar på Party all the time och I’m still standing om dagarna!

2 kommentarer:

mormor sa...

Det är bra att Otis vet vad han vill. Han är ju så himla gosig.
Dina var nog inte bra i magen under hela veckan. Jag vet, det var nog det jag fick en släng av. När jag kom hem.

Ni får leta nytt drömställe och ni har säkert tur och hittar ett.

Kram till er och dom gosiga barnen!

Birgitta, Hans & Linnéa sa...

Vilken gullig pepparkaksgubbe och vilken söt jultjej!
Grattis på födelsedagen till Albin!!
Julkramar till er alla!
Birgitta, Linnéa och farfar