torsdag, mars 19, 2009

aj

Det närmar sig, på lördagnatt/söndag morgon åker jag till San Francisco och kommer inte tillbaka förrens på fredag.

Albin simmar varje dag för att hinna bli så bra som möjligt, även om det känns lite omöjligt just nu, i och med att det går ju bara att bli så bra med åkomman han har.

Ni får Väldigt Gärna höra av er till Albin under veckan, nu på söndag och måndag (dagis stängt) kommer han att vara själv och all hjälp som ni kan tänkas ge, leksällskap eller vad som helst är jag Säker på kommer att uppskattas. Han känner sig lite orolig för att bli själv.

Otis är dessutom extremt mammig just nu, bara jag som duger till det mesta, vilket kan bli lite påfrestande för alla - fast på olika sätt.

Han har gått till dagis nu två dagar i rad med kalsonger i stället för blöjor - han är så stolt - och vi med. Det har väll kanske inte funkar 100% men han vill försöka och det räcker. Tricket var att gå och köpa "stora killen" kalsonger med honom så tyckte han det var super spännande.

Har ont i ryggen jag med nu, kan inte vänta på flytten så vi slipper trapporna - skönt att inte behöva bära några kartonger vid själva flytten också - och att inte våra vänner behöver gå av de heller.

Jobbat hemma mycket/mest denna vecka, kommer åt allt här ifrån nu, vilket är skönt, Dina kan leka och sova bättre här - såklart - så jag får mera gjort än om vi flänger till kontoret hon och jag. Plus att jag slipper känna den stressen. Känt mig stressad över att hinna med allt sista tiden.

Ska bli skönt när resa och flytt är över, så vi kan ta lite påsk lediga dagar och "pula" hemma i vårat nya hem!

1 kommentar:

mormor sa...

Kanske bra att du åker bort några dagar om Otis är så mammig.
Jag ska försöka åka så tidigt som möjligt på tisdagen. Eller är det bättre att jag åker ner på måndag em och hem på onsdag fm? tror att det går att fixa.
Har köpt kalsonger idag :-)
Kramar