fredag, april 10, 2009

Då så

Då var vi här då.
Här bor vi nu. I den delen som ni ser sticka ut till vänster.
Vi har soluppgången genom köksfönstret och nedgången genom sov & vardagsrummet.
Även om vi nu bara snart ska inleda vår tredje natt här, så trivs vi väldigt bra. Otis för att han fått träffa farfar efter att ha pratat om honom i dagar innan vi väll gjorde det igår. Dina för att hon kan leka ute nästan när hon vill. Vi något äldre gillar att det är så stort och att vi kan gå ut när vi vill utan att det är ett sådant projekt.
Stället kändes inte alls så slitet som vi kom ihäg det som, men lite kommer vi att fixa till. Albin målade hallen på andra våningen idag, den hade en konstig mörkröd färg, men nu är den turkos, fiskarna bor där i det lilla takfönstret. Sedan så målade vi första lagret i vardagsrummet igår, det var någon trist gul tapet med bård där innan, nu blev det den super spännande färgen vit i stället.
Köket är i stort sett klart, Men det röda matrummet ska rensas på prylar och få en bäddsoffa till alla besökare!
Vi gick en promenad för att kolla in grannarna (typ tio hus) och olika saker som vi såg var; djurmotivs handdukar på tork, kamera övervakad sliten skånelänga, arg hund i bur på bakgård, en massa hästar, några personer som nog är flinka på banjo, plast stork på bakgård där det spelades dansbands musik på högvolym, granntantens minutsiöst puttsade trädgård vs. våran helt ovårdade sådan. Holy Riders skyltade även om dagens gudstjänst som började kl sju.
Till alla vänner som kom och vinkade av oss i lördags, Stort Tack - vi kommer att sakna er (även er som inte kunde komma!)!
Bilder inne ifrån huset kommer om ett tag när vi har kommit lite längre.

1 kommentar:

John sa...

"några personer som nog är flinka på banjo"
HAHAHA! Ja, de finns visst överallt. Vi har några här med. Visst är det spännande att flytta till ett helt nytt ställe, liksom lite random sådär.

Härliga ungar har ni också!

/ Wassbergs i Bångbro