onsdag, april 15, 2009

en vecka

I en vecka har vi varit Skåningar nu, eller ja, Albin har ju varit det i hela sitt liv, men det är ju nytt för oss andra!

Vardagsrummet är nu "klart" - färgen torkat och lådorna borta. Det röda matrummet är tommare, jag bar ner det mesta som stod där i källaren när böckerna plockats ut. Nu är det våran walk-in garderob som är nästa projekt, var svårt att hitta likadana stumpor i morse, de var i samma färg i alla fall. Så lampor och hyllor behövs där.

Försöker vänja mig att jobba i ett nytt kontor, det är så stort, jag går åt fel håll varje gång jag går ur hissen på planet jag jobbar på. Men det är onekligen smidigare att ha alla som man jobbar med bredvid en!

Tvättmaskin och torktummlare är nu installerade nere i källaren, dock måste en Ännu längre avloppsvattenslag inhandlas, köpte fyra meter idag, den räckte inte. Så det blir att vänta med tvättandet ett tag till.

Kajorna bygger bo på vårat tak. Grannen försökte göra någonting åt det igår genom att avlossa lite skott i deras riktning igår eftermiddag, verkar som något skott träffade, för det ligger en dö en på baksidan.

Annars så kör folk som galningar söder över i landet vad det verkar, de är värst i Småland - där tror de att de är ensamma på vägarna - och i sanningens namn så är de kanske ofta det. Men här är de inte det, och vägarna är smala och kurviga, ändå ska de förbi i världens fart. Kanske blir så när man kört samma väg tusen ggr.1 kommentar:

Anonym sa...

se upp med kajorna som gärna bygger bo i skorstenar. Lägg ett finmaskigt nät så de hindras.
Längtar till att komma och hälsa på.
Blir väl i Augusti.
Kramar från Farmor Ulla