torsdag, november 19, 2009

Storm & Pirat

Igår var det klass 2 varning i Skåne. Det blåste som fan (ursäkta). När det började att stegra som mest skulle vi åka till VC och ta vaccinet. Det kändes som om vi försökte fly något, skyddade barnen under jackorna och rusade mot bilen, vinden Slet upp bildörren ur min hand och vi han bli blöta på 30 sek av regnet. Bilen gungade av vinden när vi stannade vid rödljusen.

Själva vaccinationen, som vi ju varit helt emot fram tills vi kom fram till att - om vi ska hålla på att vela så kan vi lika gärna ta det, så slipper vi tänka på det sen, tog mindre tid än väntan på pizzan som vi sedan köpte till middag. Dina ska dock få sitt om någon vecka. Kanske redan på måndag då det är dax för BVC check-up som skulle gjorts för ett bra tag sedan.

På dagis har de under en månad nu haft pirattema - igår var det visst piratfest.
Det dracks väll en hel del rom då kan man tänka. (?)

Otis har varit mycket engagerad. Här i skruden han kom hem i: öronring, svärd, skägg, ögonlap och allt. Och så envisas han med att jag ska ta bild på hans rumpa varje gång jag ska fotta honom, eller försöker fotta honom, jag får jaga varje gång, därav suddigheten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar pirater som skakar rumpa!
Ska bli jättekul att träffa er på lilla julafton,
kram från Sofie

mormor sa...

Verkar ju lika glad som vanligt. Vilken höjdare att få vara pirat! Kramar