tisdag, augusti 01, 2006

Arv

Visst har jag väl alltid varit lite klumpig, kan spilla lite och så, men inte som nu. Undrar lite om det är arvet från mormor som nu lever ut, mamma och jag som alltid hittade fläckar på hennes blusar och svor över smulorna på golvet, som hon varken såg eller märkte, eller helt enkelt struntade i.

Ok, nu är det lite längre till bordet än vanligt, det går bara inte att luta sig fram över tallriken, är ju en bebis i vägen, men sitter man och äter middag vill man ju inte ha tallriken under hakan för den saken skull, känns ju lite trist.

Antar att det bara är att vänja sig med fläckar, ett bra tag
framöver kommer man ju få fläckar både från sig själv och från den tredje kommande medlemmen i familjen.


Vi äter i alla fall god mat typ varje dag - "Cali style" skulle man nog kunna benämna den. Mycket frukt och grönsaker med fisk eller kött till.På tal om mat, ska jag gå och köpa oss en fin brödburk som jag såg på Designtorget häromdagen, får bli en dagsutflykt någon dag här framöver. Orkar inte så mycket mera om dagarna, sover massor men blir trött i alla fall. Semester heter det visst.


Nu har jag fått lite mera tips från Chello om ip adresser och det, så ikväll kanske vi lyckas installera wireless routern, så man slipper sitta på golvet framför tv'n och surfa. Axlarna gillar inte riktigt det, även om Albin kan kolla "sitt fotbolls lag" och tv'n samtidigt om kvällarna - fast det går ju framöver med förresten.

1 kommentar:

Ulla sa...

BRA att du OCKSÅ Sara har genom arv fått träning av knastrande smulor under fotsulorna och lite fläckar här och där. Kan säga att Albin också fått en del träning därvidlag så nu är ni väl rustade när bäbisten gjort entre och skall kladda med mariekex och mosade bananer. Små detaljer som era mammor har tänkt på.
Får jag träffa Lena också när jag är i Stockholm så är det kul.