söndag, augusti 06, 2006

Tack!

Herr & Fru Ponnert hade en mycket trevlig Sweetnessfest igår, tycker herr & fru i alla fall, alla var där (ja – alla som kunde).Vi fick väldigt fina inflyttnings – bröllops – födelsedags och snart kommer bebisen presenter!

Tårtfat, limiterad å snygg vas, tekanna, picknick behållare, vin som ska drickas på våran 'gifta-i-fem-årsdag', blommor, Bajen muggar, fina tröjor och bodies till bebisen, presentkort på Cajsa Warg som vi ska köpa härliga godsaker för, köks handduk- tabletter – duk och förklädes sett, dessert receptbok, egyptiska parfym flaskor, Oliv bad & oljset och en litet olivträd (hoppas ja fick med allt nu...).
Allt man kan tänka sig att vi behövde helt enkelt, allt var toppen!

Vi bjöd på väldigt tunn cheesecake, Bossk Brownies, fruktsallad med glass och Cava. Blev en lång dag, som började med en natts dålig sömn för Sara, via bakning, gästerna som började dyka upp strax efter tre, till att de sista gick runt tolv tiden. Då var jag ganska så mör i fötterna och hungrig, blev ju inte så mycket 'riktig' mat under dagen.

Vi fick även nyheten om att Pablo och Sara hade farit in till SÖS för att föda, vilket skrämde upp Albin lite tror jag då de skulle ha dagen efter oss, eller om det var före, hur det nu var - han har nog räknat med att vi minst ska gå till den 19.e, men, kan de redan Nu kan ju det även hända oss.

De fick i alla fall en liten pojke efter elva timmar och kejsarsnitt.

Idag var det varmt igen så vi gick och badade, efter att äntligen fått någon att kickat trasan med, då vi träffade Daniel, Therese & Ellen nere vid vattnet - tog till och med Albin ett dopp!

Inga kommentarer: