tisdag, september 05, 2006

släkthelg

Pust, idag är jag helt slut, så trött. Otis vaknade bara två ggr i natt så det var nog inte det just, men det hade nog lagts ihop. Så idag blev det en längre morgon i sängen, och en stund på eftermiddagen med.

Albin är och spelar innebandy, som han har väntat på att den skulle börja igen. Jag ska försöka hitta något att aktivera mig med jag med, inte för att man sitter still så mycket nu, men vore bra med lite mera kalori slukande rörelser, och att man faktiskt få vara en kort stund för sig själv.
Jag behöver ju inte ens pumpa ut mjölken, den kommer ju liksom av sig själv utan ansträngning.

Helgen gick i släktens tecken, minst sagt. På lördag em kom mamma, numera mormor, Lena och Per-Olof och hälsade på Otis för första ggr. Så det blev första släktmiddagen hos oss, kändes lite högtidigt faktiskt, så dagen till ära blev det dovhjortstek.På söndagen blev det promenerande på stan för mig och Otis, men mormor och P-O. Vi besök Moderna Museet, och kollade in Paul McCarthy’s utställning lite kort, väldigt kort, för – det var kanske meningen men vi blev bara illa till mods och gick ut igen, och kollade på de gamla vanliga tavlorna i stället. Och eftersom regnet som de lovat uteblev så tog vi ett var runt Skeppsholmen och kollade på båtarna med.

Vi fick en Baby Björn av Otis mormor, han gillar som tusan att sitta i den, i det korta testet vi har hunnit göra i alla fall. Vi shoppade den igår när vi vinkande av farmor Ulla. Åkte sedan till Albins kontor där de fixat och stuvat om under helgen. Sen, shoppade vi en del till mest på Hennes, jag fick en höst kappa, så nu vill jag det ska bli lite kyligare så att jag kan ha den på mig på en gång.

Otis har en jobbig dag idag, blir ledsen så fort han ligger ner (om han inte råkat somna när han ammat) vi verkar ha det alla tre i och för sig…
Hoppas det blir bättre efter en natts sömn, om vi nu får en.

2 kommentarer:

Lena sa...

Ja äntligen fick jag se och hålla honom.
Det känns stort!
Trevligt att träffa Ulla också.

Kramar

Ulla sa...

Hej Albin Sara och Otis. Det var ju bara helt underbart att träffa er hela familjen i Stockholm och kul att få träffa Lena o PO dessutom. Hoppas inte att det dröjer för länge nu tills vi ses igen. Är nu tilbaks i värmen.
OTIS står skrivet även på rulltrappan vid flygplatsen på Curacao! Footprints all over the world.
Sköt om er!
stora kramar
farmor Ulla o Sten